Trygg och säker injektionsbehandling

Det finns många anledningar till varför du skulle önska att få en injektionsbehandling i ditt ansikte. Efter många år av skratt, tårar och svett är det helt naturligt att huden börjar att se sliten ut. Detta tar sig ofta i uttryck exempelvis genom rynkor eller vad man kan uppleva som ett “hängande” ansikte. För en del människor kan självkänslan öka av att man exempelvis slätar ut dessa rynkor, och då är vi det bästa alternativet på marknaden. Det är med stolthet som vi ofta får bekräftat att vi gör många människors liv bättre med vår behandling och har många återkommande, nöjda kunder som fyller på sina behandlingar så att resultatet ska hålla långt och länge. 

Detta får du för pengarna

Vi förstår att det kan kännas nervöst eller till och med otäckt att genomgå en injektionsbehandling första gången. Därför kan vi ge lugnande besked. Injektionsbehandling är en vanlig och helt säker behandling när den utförs av våra erfarna behandlare. Botox är ett muskelavslappnande medel och blockerar kommunikationen mellan nerver och muskler. I förlängningen innebär det att överaktiva muskler får en tillfällig och harmlös förlamning. Detta innebär att hudens rynkor slätas ut vid injicering i ansiktet och resultatet blir en fräsch, föryngrad och ny upplevelse av ditt ansikte. Vi har hjälpt väldigt många människor till en bättre vardag bland annat genom våra ansiktsbehandlingar.

Injektionsbehandling är mer än en ansiktsbehandling

Till oss kan du dock vända dig om du önskar injektionsbehandling för andra typer av åtgärder än att reducera eller släta ut rynkor. Eftersom botox är ett muskelavslappnande medel har det även flera andra funktioner och kan användas i många medicinska syften. Bland annat har vi hjälpt många kunder att bota kronisk migrän, muskelspasmer eller tandgnissling. Vi vänder oss med andra ord inte bara till kunder som är ute efter skönhetsbehandling, utan har en betydligt större kundkrets än så. Välkommen att kontakta oss för en tidbokning eller om du har frågor om botoxbehandlingar.