Om oss

Har du letat efter professionell behandling med botox eller fillers med precision, noggrannhet och expertis? Då har du hamnat helt rätt. Vår personal av behandlare utför behandlingar för dig som önskar släta ut rynkor i ansiktet eller förstora läpparna. Du kanske också helt enkelt bara vill ge ditt ansikte en välbehövlig regelbunden uppfräschning, ungefär som att man går till frisören då och då för att hålla håret i trim. Vi utför injektionsbehandlingar på ett säkert och tryggt sätt med garanterad kvalité i vårt resultat.

Vänd dig till oss om du önskar en injektionsbehandling

Våra injektionsbehandlingar vänder sig till dig som av en eller flera anledningar önskar göra en förändring i ditt yttre. För många människor innebär en injektionsbehandling att man mår bättre i sig själv och i sin kropp och i förlängningen även i själen. Vi har hjälpt många människor till ett bättre självförtroende genom våra injektionsbehandlingar och ansiktslyftningar. Det är alltså till oss du ska vända dig om du önskar en ansiktslyftning med kvalité. 

Botox har flera funktioner

Men vi vänder oss även till dig som kanske lider av kronisk migrän, muskelspasmer eller kanske en CP-skada. Botox är nämligen ett muskelavslappnande medel som kan användas i flera medicinska sammanhang utöver de estetiska ansiktsbehandlingar som vi utför. Vi har en stor kundkrets med varierande behov och önskemål och har därför också samlat på oss en bred kunskapsbas för att kunna utföra många olika typer av behandlingar. Det våra behandlingar alla har gemensamt är att de utförs med ett resultat du kan känna stolthet över.