Våra tjänster

Hos våra behandlare får du en trygg, säker och hundraprocentigt hygienisk injektionsbehandling vid behandling med exempelvis botox eller fillers. Våra behandlingar innebär att du kan få en föryngrad och uppfräschad ansiktsupplevelse och stärka din självkänsla när du känner att rynkorna börjat göra sig påminda alldeles för fort i proportion till din inre ålder. Vi utför botox- och fillersbehandlingar med stor precision och noggrannhet. Våra behandlare lämnar ingenting åt slumpen när du vänder dig till oss för en ansiktsbehandling.

Vad vi erbjuder i våra tjänster

Bland våra botox- och fillerstjänster kan vi hjälpa dig att släta ut dina rynkor i pannan, skrattrynkor eller den så kallade bekymmersrynkan mellan dina ögonbryn. Våra experter använder sig av de senaste och säkraste metoderna på marknaden. De har lång erfarenhet av olika injektionsbehandlingar, vilket ger dig som kund trygghet. Oavsett om det är din första behandling eller om du har erfarenhet av tidigare injektioner möter vi dina behov och önskemål om en föryngrat ansikte.

Att vara nöjd med sitt yttre ger ökad självkänsla

Efter ett par dagar börjar behandlingen ge effekt och du kan se resultatet av vår behandling. Vi garanterar att du kommer se dig själv i spegeln och känna en glädje, beundran och stolthet över förvandlingen av ditt ansikte. Det ger även en god självkänsla och ett bättre självförtroende. Vi hjälper många kunder att känna sig tillfreds och nöjda med deras yttre. Med vår botoxbehandling kan vi även hjälpa till med bland annat muskelspasmer, tandgnissling eller halvförlamningar av ansiktet. Kontakta oss så berättar vi mer om vad vi har att erbjuda.